Ce este cabina foto? De ce și cum funcționează SalutPhotobooth?

Ce este cabina foto? Cum funcționează? De ce sa alegi Salut Photobotoh?

Continuăm în acest articol să vă facem cunoscute informații utile despre Cabina Foto Timisoara

Cabina foto Timisoara – Salut Photobooth prestează servicii de tipărire fotografii instant de 3 sezoane, am avut peste 120 de evenimente din toate categoriile: conferințe, nunți, petreceri private, botezuri, festivaluri, evenimente corporate, aniversări firme, petreceri de Craciun, târguri de Crăciun și după toate aceste evenimente am dedus că putem adăuga valoare și evenimentului tău.

Ce este cabina foto? Cum funcționează?

 

1. Cabina foto este o necesitate pentru evenimentul vostru.
Ea aduce invitații împreună, sparge gheața (destinde atmosfera) și nu ține cont de vârstă + este în TREND să o ai la orice eveniment privat sau public.
2. Cabina foto Timisoara se ocupă de invitați, de la copii la bunicii toți sunt fascinați…
Copii vei ști sigur unde îi găsești și nu trebuie să te strezezi să-i cauți prea mult, iar bunicii se bucură că în sfârșit scapă de pozele noastre cu telefonul și primesc o fotografie tipărită în mână.
3. Cabina foto Salut Photobooth este o investiție bună pentru nuntă, botez, eveniment corporate, concert, etc
De ce bună și nu nebună? pentru că ce facem noi chiar rămâne peste ani de zile, în schimb o vată pe băț, un cocktail, un săculeț de bomboane sau orice altă investiție de acest gen va fi rătăcită.
4. Cabina foto Timișoara este un ansamblu de echipamente profesionale
Calculator, monitor touchscreen, imprimanta foto, aparat foto DSLR și bliț profesional, care puse împreună, sunt capabile să facă în aproximativ 60 de secunde să realizezi fotografiile și să le ai și scoase pe hartie și electronic pe email.
Garantăm că fotografiile noastre vor rezista în timp, nu se vor decolora sau îndoi, magneții de pe spate nu vor obosi să le țină lipite de frigider sau orice panou metalic)

Ce este cabina foto și cum functionează Cabina Foto Timișoara – SalutPhotobooth?

Simplu:
PAS 1 – Invitații își aleg accesoriile (pălării, ochelarii, peruci… etc) se așează în fața cabinei foto
PAS 2 – Asistentul nostru pornește procesul de fotografiere
(În funcție de formatul și dorința mirilor se fac între 2 și 4 poze cu o pauză de 10 secunde aproximativ între ele pentru ca oamenii să poată alege alte accesorii.)
PAS 3 – Programul cabinei foto procesează fotografia finală care se tipărește pentru fiecare dintre invitații și se poate trimite și pe email în format digital
(atât cadrele originale individual cât și fotografia în formatul de tipar).
Procesul se poate repeta la nesfârșit fără nici o limitare din partea noastră în toate orele rezervate pentru eveniment.
Tot procesul dureaza aproximativ 60 secunde, de la alegerea accesoriilor la tipărirea fotografiilor pentru invitați!
Pentru orice alte detalii despre serviciile noastre sau pentru o rezervare nu ezita să ne contactezi prin email sau telefon chiar whatsapp 0752953578

Cabina foto Timișoara – Salut Photobooth – Always the best Choice!

Ne poți urmări activitatea pe facebook și instagram