Îți cauți o cabina foto în Timișoara sau Arad?

Dacă va doriti să nu alegeti din ce a rămas, atunci e bine să vă hotărâți cu cel puțin 2-3 luni înainte.

Poate acum te întrebi: sunt diferite cabinele foto? Cu siguranță, DA!

Cabina foto în Timișoara este acum un TREND, asta înseamnă că aproape la fiecare eveniment (nuntă sau botez) vei găsi o cabină foto și cu siguranță pe frigiderul tău ai o mulțime de fotografii magnetice tipărite instant, unele sunt mai întunecate, altele sunt prea luminate, altele au un fundal prea încărcat, unele au un design banal, șamd

O cabină foto profesională așa cum este Cabina foto Salut Photobooth nu este formată doar de echipamente profesionale și hărtie foto cu o mare rezistență în timp și o mare rezoluție de PRINT, ci și dintr-o echipă condusă și instruită de un fotograf cu peste 10 ani de experiență în domeniu.

Asta ne detașează seminficativ de cei care doar au văzut o oportunitate de business dar au cunoștințe slabe despre tot ce înseamnă fotografie, tipar și design.

La ce trebuie să mă uit când aleg o cabina foto?

  1. În primul rând trebuie să-ți placă cum arată fotografiile lor. (culoare, luminozitate, fundal, calitate tipar)
  2. În al doilea rând citește toate review-urile de pe pagina lor de facebook, google sau website. (sunt date de prieteni? sau chiar de oamenii care au avut parte de serviciile lor?)
  3. În al treilea rând asigură-te că pot să personalizeze designul la un nivel profesional pentru nunta ta.
  4. Scrie-le și fi foarte atent la următoarele detalii: în cât timp îți răspund, cum îți răspund, cât de clară este oferta lor, îți pun la dispoziție un contract?

Citește în următorul articol care sunt cele mai esențiale puncte când alegi cabina foto pentru nunta.