De ce sa alegi o cabina foto de la Salut Photobooth în pandemie, in Timisoara?

Pentru că „distracția Covid 19” se prelungește iar cabina foto Salut Photobooth se gândește la soluții pentru voi. Vă scriem mai jos lucrurile la care ne-am gândit pentru voi.

Cât de greu poate fi să îți plănuiești nunta de 2 ani? Numai voi ne puteți spune, noi știm doar că oricum o nuntă aduce cu ea multă bucurie dar și bătaie de cap.

Multele detalii care fac diferența au nevoie de timp și concentrare, iar să programezi o nuntă ținând cont de „reguli schimbătoare” e aproape imposibil, dar vă felicităm că o faceți.

CERE OFERTA PENTRU EVENIMENTUL TĂU

cabina-foto-timisoara-salutphotobooth-distractie2

Și acum răspunsurile la întrebarea: De ce să alegi cabina foto timișoara? Pentru că noi vă oferim garanții.

1. Dacă alegi cabina foto Salut Photobooth în pandemie? NU PIERZI AVANSUL!

Vă garantăm prin contract că nu pierdeți avansul în cazul în care sunteți nevoiți să schimbați data evenimentului din cauza restricțiilor COVID.

2. Dacă alegi cabina foto timișoara Salut Photobooth în pandemie? REPROGRAMEZI GRATUIT!

Deși este dificil și pentru noi să programăm și reprogramăm evenimentele într-o veselie, faptul că avem 3 cabine foto ne permite să avem o disponibilitate ridicată, iar voi nu veți fi nevoiți să căutați cabină foto încă odată.

3.  Dacă alegi cabina foto timișoara Salut Photobooth în pandemie? PRIMEȘTI AVANSUL ÎNAPOI!

Dacă muți evenimentul tău într-o dată în care noi nu suntem disponibili PRIMEȘTI AVANSUL COMPLET înapoi.

4.  Dacă alegi cabina foto timișoara Salut Photobooth în pandemie?  TRANSFORMI AVANSUL în VOUCHER/ȘEDINȚĂ FOTO/FOTOGRAFII TIPĂRITE

Pentru că situația este incertă iar voi totuși puteți fi puși într-o situație în care anulați contractul, NU PIERDEȚI avansul ci îl puteți transforma în:

  1. Voucher pentru prietenii voștri (poți ceda avansul cuiva care semnează cu noi pentru 2022 de exemplu, iar tu îți primești avansul înapoi de la ei)
  2. Ședință foto de cuplu/Sedință foto de familie (pentru că activăm și în domeniul fotografiilor de nuntă sau de familie, poți transforma avansul într-o ședință foto cu www.davidsuclea.ro)
  3. VOUCHER TIPAR FOTOGRAFII Puteți tipării 100 de fotografii în format 10x15cm pe care ți le vom livra prin curier în siguranță.

5. Dacă alegi Salut Photobooth EȘTI SIGUR CĂ NU GREȘEȘTI, poți citi ce spun clienții noștri despre colaborarea noastră. Review Google sau Reviews Facebook 

Dacă încă sunt dubii poți să mai citești și aici 8 motive pentru care să te decizi pentru o cabina foto la evenimentul tău :).

Credem că cel puțin unul din cele 5 motive te vor ajuta SĂ NU MAI AMÂNI un photobooth pentru evenimentul tău din 2021.

Sună DUR dar NIMIC nu ne garantează că 2022 o sa fie fără covid sau orice alt virus incontrolabil.

CERE OFERTA PENTRU EVENIMENTUL TĂU

De aceea noi știm că dragostea nu ia o pauză și tu îți dorești să te bucuri în continuare de viață.

Dacă vrei o idee despre CUM SĂ ORGANIZEZI O SUPER NUNTĂ ÎN PANDEMIE citește articolul nostru. (click pe imagine)

cabina-foto-timisoara-nunta-in-pandemie