De ce cabina foto Timișoara – Salut Photobooth?

Pentru că suntem una dintre cele mai bune alegeri din vestul țării! De ce spunem asta despre Salut Photobooth?

Cabina foto Timișoara sau mai bine zis Salut Photobooth este deținut de un fotograf profesionist cu o experiență de peste 10 ani în domeniul nunților!

Echipa noastră este instruită și pregătită să facă orice eveniment unul remarcabil. Am participat la evenimente cu 400+ invitați și toată lumea a plecat bucuroasă cu cel puțin o fotografie tipărită.

În cazul evenimentelor mai mari putem chiar să oferim 2 cabine foto, ceea ce avem și deja plănuit pentru 2019! Watch US! 😉

De ce cabina foto Timișoara – Salut Photobooth?

  1. Pentru că toți cei care au ales serviciile noastre ne recomandă fără rețineri. Chiar vă invităm să verificați review-urile noastre de pe google și facebook și mai ales autenticitatea lor. (nu sunt review-uri scrise de prieteni sau oameni care nu au avut nici o tangență cu serviciile noastre).
  2. Pentru că serviciile oferite sunt PREMIUM, adică de cea mai bună calitate. Folosim echipamente profesionale calibrate și reglate după standarde ridicate, iar hârtia foto este una garantată pentru următorii zeci de ani. Fotografiile nu se vor decolora în timp.
  3. Pentru că accesoriile și fundalul nostru pun invitații într-o „lumină bună”. Invitații sunt în prim plan iar fundalul nu este unul încărcat.
  4. Asistenții noștri sunt cu mult bun simț, orientați spre reușita evenimentului dvs. și cu multă bună dispoziție și răbdare.
  5. Pentru că suntem pregătiți să ne deplasăm oriunde ar avea loc evenimentul tău. Cea mai îndepărtată locație a fost în Austria, Graz.
  6. Pentru că pachetele noastre sunt adaptate la nevoile clienților, ne poți avea chiar dacă nu dispui de un buget foarte mare. Cere oferta la telefon sau pe website.
  7. Putem fi în mai multe locuri în aceeași zi!
  8. Pentru că putem să personalizăm designul în tema evenimentului vostru, ba chiar să facem un format/layout nou.

În doar câteva cuvinte suntem: profesioniști, disponibili, adaptați spre nevoile voastre, oameni faini, calitativi, la un preț accesibil și orientați spre excelență!

Visul nostru este să creștem de la an la an și să ajungem nelipsiți de la orice eveniment public sau privat în Timișoara și zona de vest a țării. Ne apreciem și respectăm echipa de aceea știm că o veți face și voi!

Sperăm că cele 8 motive de mai sus și altele nescrise te vor convinge că suntem CEA MAI BUNĂ ALEGERE, sau cum e mai sonor: Always the best choice!

Contactează-ne și te vei convinge singur!